Vi väntar valpar

Vi väntar Dobermann valpar till den 24 april 2015
Efter BryanStam´s Tizian-Titan X Dobgun´s Nerissa
Dobgun´s D kull

Dobgun´s D litter parents are health tested for:

The Stud: BryanStam´s Tizian-Titan have a complet heart screening with ultrasound colour doppler and 24 hour ECG/holter for DCM by Cardiologist Anna Tidholm with the results being Normal 2015. Tizian is PHTVL/PHPV Free, VWD Carrier, Thyroid Normal. He is HD-B.

The Dame: Dobgun´s Nerissa has also a complet heart screening with ultrasound colour doppler and 24 hour ECG/holter for DCM by Cardiologist prof. Jens Häggström with the result Normal 2015. Nerissa is VWD Clear, PHTVL/PHPV I, CAH Clear, Thyroid Normal. She is HD – A, AD – 0.

 

Dobgun´s D kull´s föräldrar är hälsotestade

Hanen: BryanStam´s Tizian-Titan har gjort en fullständig hjärtscreening dvs Ultraljud med färgdoppler och 24 timmars EKG av veterinär Kardiolog Anna Tidholm med resultatet Normal 2015. Tizian är PHTVL/PHPV fri, VWD carrier, Sköldkörtel Normal, HD-B.

Tiken: Dobgun´s Nerissa har gjort en fullständig hjärtscreening hon också dvs Ultraljud med färgdoppler och 24 timmars EKG av veterinär Kardiolog prof. Jens Häggström med resultat Normal 2015. Nerissa är VWD fri, PHTVL/PHPV I, Sköldkörtel Normal, CAH clear, AD – 0, HD – A.

 

DSC_0047

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>