Fodervärd

20140812_2124

I am searching for two persons whom can take a female (2 upcoming  litters) on a breeders contract, one Danish Swedish Farmdog and a Dobermann.   – only you that is truly interested in show and work Contact me on the phone for futher information!  – only via personal Telephone Contact!

Jag letar efter två personer som kan ta en tik på fodervärdskontrakt
(2 kommande kullar) en Dansk Svensk Gårdshund och en Dobermann.  Enbart till dig som verkligen är intresserad av utställning och jobba med hund!  Kontakta mig via telefon för vidare information! – Svarar enbart på frågor via telefonen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>